Gå vidare till innehåll

Test The Best.

Provkör en Mercedes-Benz som är byggd för just dig. Actros och Arocs. Fulla av nya lösningar som gör jobbet enklare, säkrare och lönsammare. Fler och fler som inte kört Mercedes-Benz tidigare upptäcker våra bilar varje dag.

Nu har vi byggt upp vår största flotta av demobilar någonsin. Byggda som just du vill ha dem. Dragbilar, lastväxlare, skåp. Påbyggda i Sverige för svenska förhållanden. Och utrustade med den allra senaste tekniken.

Vilken av våra 30 Mercedes-Benz lastbilar vill du prova? Vi har dragbilar, skåp, lastväxlare och mycket annat i vår demoflotta. Totalt har vi 30 färdigbyggda lastbilar ute för provkörning. Berätta vad du vill provköra så hjälper vi dig. Kontakta din närmaste återförsäljare och boka en provkörning av just din biltyp. Klicka här!

Vi vill att du ska få prova en Mercedes-Benz på ett sätt som gör att du verkligen kan känna hur den fungerar i just din verklighet.

Varför Mercedes-Benz?

Du kanske har klarat dig med andra märken tills nu. Men – handen på hjärtat – visst är det klokt att känna till mer än det du redan kan allt om?

Här är några av de fördelar som är unika för Mercedes-Benz. Provkör och känn på dem i praktiken.

Multimedia Cockpit.

Våra lastbilar har samma moderna teknik som våra personbilar. Stora touch-skärmar där alla funktioner är i klartext på svenska.
Aldrig mer ”vad betyder nu den knappen?”

MirrorCams.

Glöm avkörda speglar, bländande strålkastare eller regnvåta rutor som hindrar dig att se. Våra digitala backspeglar är ställbara på ett sätt du aldrig sett. Dessutom följer dom trailern utåt i innerkurvan.

Suverän säkerhet.

Farthållare som planerar körningen, självkörande funktioner och autobroms som känner av fotgängare innan de är ute på vägbanan.
Och mycket mer.

MB Uptime.

Varje sekund skickar våra lastbilar data från 100-tals sensorer till vår serviceorganisation. Om något är på väg att hända så larmas både åkeri och förare direkt – var i Europa de än är. Innan det hänt. Inför varje service så vet verkstaden exakt vad de ska ha framme redan innan bilen kommer in.
MB Uptime är standard på alla våra lastbilar.

StartKlar.

Vi har 14 helt färdiga lastbilsmodeller på lager i Sverige – påbyggda och klara till fasta priser. Från timmerbilar till kranväxlare.
15.000 mil serviceintervall.
Jo du läste rätt – upp till 15.000 mil. Det betyder 75 % mindre servicestillestånd än många andra. Räkna om det i pengar …

Serviceavtal värda namnet.

Våra serviceavtal är som serviceavtal ska vara. En summa varje månad och sedan ingår allt. Inga konstigheter.

15 % mindre diesel.

När vi låtit åkare i Sverige göra bränsledueller har de kunnat spara i snitt 15 % diesel när de kört Mercedes-Benz jämfört med sin existerande bil.
Det blir stora pengar på ett år …

Anläggningsbilar som menar allvar.

Arocs är inte en fjärrbil med lite högre markfrigång. Det är en renodlad anläggningsbil där allt är gjort för tuffa tag. Välj till hydraulisk framhjulsdrift och turboretarderkoppling så är du i det närmaste ostoppbar.

Hytternas hytt.

Vår Gigaspace-hytt med Solostar-inredning liknar ingenting annat. Istället för passagerarstol har du en hörnsoffa. Och du kan mer eller mindre gå runt i bilen. Måste upplevas.

Test the best
Vill du få liknande artiklar direkt till din email i framtiden?
Prenumerera här

Läs mer

6 februari, 2023 / Lastbilar
20 oktober, 2022 / Lastbilar
6 oktober, 2022 / Lastbilar
4 oktober, 2022 / Lastbilar

Välkommen till Mercedes-Benz Sveriges nyhetsblogg!


Här kan du hitta berättelser och nyheter från oss på Mercedes-Benz Sverige AB.
Företag som valt intressanta lösningar.
Människorna bakom allt.
Bilar som är annorlunda.
Bilar som är nya.
Erbjudanden och förstahandsinformation om spännande evenemang!

Har du egna idéer om saker vi ska skriva om?
Maila oss gärna på mercedes-benz@genberg.se

Vill du vara säker på att inte missa några nyheter?
Anmäl dig till våra nyhetsbrev:
Nyhetsbrev Lastbilar


Ansvariga utgivare:
Bengt-Ove Andersson
Lastbilar
Mercedes Benz Trucks Nyheter

Mercedes-Benz Sverige